Ik kan wel zeggen: januari is mijn maand! En nee, dat is niet alleen omdat ik de eerste van deze maand knallend ben begonnen, maar ook omdat ik in januari jarig ben. Na een heftig, fantastisch, geweldig en kortstondig oud en nieuw-feest in Londen, (we vlogen namelijk op 31 december heen en ’s morgens op 1 januari weer terug) vierde ik die week daarop, op 8 januari, mijn 27ste verjaardag, ging ik 2x op chique en werd ik extreeeeeeem in de watten gelegd.

 

Happy Birthday to me!!

Het begon vrijdagmorgen met een heerlijk ontbijt op bed van vriendlief. En hoewel ik hem al jaren vertel dat ik moeite heb met het verorberen van hartige dingen in de morgen, kreeg ik van hem, een met heel veel liefde gemaakte tosti. Mmmmmm. Ik bedankte hem zoetjes terwijl ik een lieve lach op m’n gezicht perste. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om er weer eens lekker over te gaan zeiken, want hij had er een mooie creatie van gemaakt en er al zijn liefde voor mij ingestopt. Een leugentje om bestwil, maar het werkte wel, want hij had het niet door J
Na het ontbijt werd ik verwend met cadeautjes: een fles van mijn favoriete rosé uit de Provence en een cadeaubon van mijn favoriete warenhuis. Lucky me J
En alsof het nog niet genoeg was, werd ik halverwege de dag, ook nog meegenomen voor twee andere verrassingen: een massage van een uur lang en een diner in een het chique restaurant Villa La Ruch, in Voorburg; of het allemaal niet op kon!

Romantisch diner voor 2

Januari is ook de maand dat mijn vriend en ik elkaar hebben leren kennen. En omdat dat alweer 7 jaar geleden was, moest het natuurlijk gevierd worden met een romantisch dinertje. Omdat we allebei wel van verrassingen houden, besloten we naar een van Rotterdams nieuwste aanwinsten te gaan: Hangar 85. Een toffe zaak aan de Wijnhaven, met een industriële inrichting en een menukaart waar je u tegen zegt. We lieten ons gaan en bestelde een heerlijke fles Pouilly-Fumé (een droge witte wijn uit de Loire, met een stevige bite en een mooi zuurtje) en daarbij allerlei lekkere gerechtjes. Een aanrader, waar je wel even voor in de buidel moet tasten en geen hele grote eter moet zijn, maar wij hebben er enorm genoten.

Wat heeft 2016 nog meer voor mij in petto?

Verder heb ik de afgelopen maand al heel wat afspraken vastgelegd voor My-TravelSecrets en ga ik de komende tijd weer op zoek naar de meest bijzondere adresjes in binnen-en buitenland. Jullie begrijpen dus wel, waarom ik januari mijn maand noem ;). Maar ik ben ook heel benieuwd naar wat 2016 nog meer voor mij in petto heeft…

B.t.w. als je nog leuk tips en adresjes voor me hebt, hoor ik die natuurlijk graag en kun je die altijd mailen naar: mytravel01@my-travelsecrets.com

Liefs ♥

Debby

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.