In januari beloofde ik jullie iedere maand een klein kijkje te geven in mijn leven, en ‘wow’ wat is er afgelopen maand weer veel gebeurd. Ik heb amper tijd om bij te komen, maar klagen hoor je mij niet doen hoor: ik heb weer zoveel leuks gedaan. Van een gezellig avondje carnavallen tot een culinaire middag op een foodbeurs. Maar ook heb ik weer eens wat tijd kunnen doorbrengen met mijn familie.

 

Zie ik mijn ouders normaal gesproken, vanwege de rijafstand en drukke levens, slechts 1 keer in de maand, was het deze maand feest en zag ik ze zelfs 2 keer. Ondanks dat ik ze niet zoveel zie, hou ik heel veel van ze. Mijn moeder is een echte powervrouw waar ik veel respect voor heb en mijn vader is met zijn 55 jaar “naar eigen zeggen” nog steeds een jonge god. Hoewel ik hier altijd hard om moet lachen, kan ik niet ontkennen dat die ouweheer van mij nog strak in zijn pak zit. Een mooie vent is het, maar bovenal mijn held. Dat was ie al toen ik klein was. Papa was dan ook het eerste woordje dat ik kon zeggen en de eerste man met wie ik wilde trouwen. Snel daarna kwam opa en vervolgens Nick Carter van de Backstreet Boys, maar zo gaat dat met kleine kinderen; zo wispelturig als de pest. En hoewel de wens om met mijn vader te trouwen al meer dan 20 jaar voorbij is, heb ik nog steeds een speciale band met hem, en hebben we ieder jaar een vaderdochterdag. En dat was deze maand.

Meestal houdt vaderdochterdag in dat mijn vader zichzelf opoffert om met mij te gaan shoppen, en dat was nu weer zo. Gelukkig voor hem ging m’n moeder mee en hoefde hij met mij niet winkel, winkel uit; je weet hoe dat gaat. Het was een hele gezellige dag, maar omdat het eigenlijk geen echte vaderdochterdag was en ik het leuk vond om met z’n tweetjes wat te doen, nam ik hem zaterdagavond mee voor een culinaire avond bij Juuls in Amsterdam. Het was een fijne avond waarbij we heerlijk hebben gegeten en fijne gesprekken hebben gevoerd. Dus doen we dat volgend jaar gezellig weer.februari-3

Een van de andere hoogtepunten van februari, was mijn tripje van vorige week naar het Belgische Mechelen. Een gezellig, pittoresk stadje even voorbij Antwerpen en op een 20 minuutjes rijden van Brussel. Hier vlakbij lunchten wij eerst in het chique en stijlvolle restaurant Nuance, dat door Michelin bekroond is met niet 1, maar 2 sterren, en brachten vervolgens de nacht door in een eeuwenoude kerk. Het waren unieke ervaringen waarover ik binnenkort meer zal vertellen, dus stay tuned en tot snel!

Liefs ♥

Debby

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.