Restaurant Pirandello

Verblijf je in hotel Winselerhof, dan is een bezoek aan het Italiaans geïnspireerde restaurant Pirandello heus een bezoek waard. De gerechten zien er uit als kunstwerkjes, na het eten kun je zo je bedje inrollen en de locatie is werkelijk betoverend.  Je kijkt namelijk uit op een Nederlandse wijngaard. Hoe bijzonder is dat?

 De ligging is fantastisch

Restaurant Pirandello is gevestigd in de serre van een oude, monumentale Limburgse herenboerderij en bevindt zich naast de receptie van hotel Winselerhof. De ruimte is chic, sfeervol en voorzien van een muur van bakstenen en een grote glazenwand, waarvandaan je een super gaaf uitzicht hebt over het prachtige landgoed inclusief eigen wijngaard en kruidentuin. Daarachter bevindt zich het terras. Een gouden plek waar je heerlijk buiten kunt zitten als het weer het toelaat.

Bello Pirandello

De inrichting van restaurant Pirandello ziet er strak en gelikt uit: mooie houten designstoelen, grote stoere tegels op de vloer, kunst aan de muur en vierkante tafeltjes bedekt met kraakwitte tafellakens. Het ziet er piekfijn uit. Nog mooier zou het zijn als de kleding van de bediening hier ook een beetje op wordt aangepast. De receptie outfits doen stiekem wel een klein beetje afbreuk aan de sfeer en de entourage van dit prachtige restaurant als je het mij vraagt.

Italiaanse gerechten in een modern jasje

Chef-kok Raoul Goovaerts stelt samen met zijn brigade mooie Italiaanse gerechten samen die zoveel mogelijk worden bereidt met biologische ingrediënten. De gerechtjes zijn modern en zien eruit als ware kunstwerkjes. De smaken zijn goed, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik soms toch een beetje pit miste en dat de borden vrij snel afgekoeld waren. Het dessert maakte gelukkig veel goed: rood fruit met witte chocolade; hemels! Ook het glaasje prosseco, afkomstig uit eigen gaard en de inheemse Italiaanse wijnen zijn erg de moeite waard.

 

Restaurant Pirandello
Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
T. 045 546 4343
W. http://www.chateauhotels.nl/restaurants/pirandello

 

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.