Aan de kade van de Oude Haven,  één van de oudste en mooiste delen van Rotterdam, vind je het stijlvolle restaurant Mooii. Gevestigd in een prachtig karakteristiek pand met hoge plafonds en originele ornamenten. Hoewel de authentieke details nog goed zichtbaar zijn, is het restaurant ingericht met sfeervolle en moderne meubels. En met een prachtige ligging aan de haven, beschikt Mooii over een groot terras, waar je in de zomer heerlijk kunt eten en genieten van het uitzicht.

Chesterfields & Drinks
Naast genieten van culinaire creaties kun je bij Mooii ook terecht voor een lekkere borrel. Een glaasje Sancerre, een lekker koud biertje of iets sterkers. Want naast het restaurantgedeelte en het fijne terras, beschikt de zaak ook over een bar waar je lekker met een drankje en wat borrelnootjes kunt neerploffen op een van de chesterfields bij de sfeervolle haard. Een top plek waar je voor of na het eten nog even lekker kunt relaxen.

Smullen
Uit de openkeuken komen prachtige gerechten met veel internationale invloeden en met name uit Frankrijk. Hierdoor is het menu gevarieerd en vind je gerechten als zwaardvis met langoustine en kalfzwezerik met pastinaak en jus van Pedro Ximénez terug op de kaart. Maar ook  kun je kiezen voor een verrassingsmenu. Een 2 t/m 5-gangendiner dat door de chef en z’n team nauwkeurig is samengesteld.

 

Restaurant Mooii
Oost-Wijnstraat 8-16,
3011 TZ Rotterdam
T. 010 411 2295
W. www.restaurantmooii.nl
 
 
Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.