Culi en travel event

Heb je al plannen gemaakt dit nieuwe jaar? De leukste culi en travel events van januari 2017 mag je namelijk echt niet missen! We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

De Vakantiebeurs

Aankomende week begint het reisspektakel, de Vakantiebeurs weer. In de Jaarbeurs in Utrecht kun je van alles vinden op het gebied van reizen. Ideaal wanneer je nog niet precies waar je naartoe wilt gaan en lekker wat inspiratie wilt opdoen. Ontdek nieuwe bestemmingen, maak een praatje met de locals, loop de culinaire route en gooi je benen in de lucht tijdens een traditionele dans.

Waar? Utrecht
Wanneer? 11 t/m 15 januari
Wat kost het? Wanneer je je kaartje online koopt, betaal je € 12,- voor een dagkaart.
Meer informatie vind je hier: http://www.vakantiebeurs.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx

Little Italy Taste & Travel

Heb je geen inspiratie meer nodig, want weet je al dat Italië jouw place to be is?! Bezoek dan Little Italy Taste & Travel voor een flinke dosis voorpret! De hele beurs staat in het teken van dit heerlijke land met: mooie reizen, bijzondere bestemmingen en voortreffelijke Italiaanse specialiteiten.

Waar? Amsterdam
Wanneer? 27 t/m 29 januari
Wat kost het? Bestel je je kaartje online, dan betaal je € 12,50
Meer informatie vind je hier: http://littleitaly-event.nl/

De Hotelnacht

Amsterdammers opgelet: volgend weekend is het weer zover, de Hotelnacht in Amsterdam. Het hele weekend kun je op vakantie in eigen stad en kun je je wagen aan te gekke uitjes. Zo boek je al een kamer in het Amstel hotel, hotel Andaz of het Conservatorium hotel vanaf € 55,- en kun je curlen op het dakterras van het Hilton hotel.

Waar? Amsterdam
Wanneer? 14 en 15 januari
Wat kost het? Prijzen verschillen per evenement.
Meer informatie vind je hier: http://hotelnacht.nl/amsterdam/

L&B Whiskeyweekend

Liefhebber van Whiskey? Dan mag je het Whiskeyweekend in de Amsterdamse Posthoornkerk zeker niet overslaan! Je leert hier van alles over je favoriete drank, kunt masterclasses volgen en uiteraard ongegeneerd proeven.

Waar? Amsterdam
Wanneer? 20 en 21 januari
Wat kost het? € 37,50
Meer informatie vind je hier: http://www.lbwhiskyweekendamsterdam.nl/

Belgisch Bierfestival

Dit jaar wordt voor de allereerste keer het Belgische Bierfestival georganiseerd. De editie ‘Fier op ons Bier’ wordt gehouden op het gezellige Janskerkhof, midden in het centrum van Utrecht. Je kunt er heerlijke pintjes proeven van onze zuiderburen en er zullen diverse brouwrijen aanwezig zijn. Verder draait het vooral om een heel hoop gezelligheid.

Waar? Utrecht 
Wanneer? 27 en 28 januari
Wat kost het? € 22,90 (is inclusief 5 muntjes (1 munt = 1 proefglas) een prefglas en entree voor de kerk).
Meer informatie vind je hier: http://www.belgischbierfestivalutrecht.nl/

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.