Coffeelovers

Coffeelovers is een walhalla voor de koffieliefhebber. Het is niet zomaar een zaak: je kunt het zien als atelier voor kunstliefhebbers of als kledingboetiek voor fashionista’s. Het is een plek waar je in stijl kunt genieten van het perfecte bakkie. Het bakkie dat met liefde is gemaakt door speciaal getrainde barista’s en bereidt is met de beste bonen van huisleverancier Blanche Dael.

Het begin van Coffeelovers

Het brein achter Coffeelovers is Albert Berghof. De man, die samen met zijn vader eigenaar is van koffiebranderij Blanche Dael. In Maastricht is Blanche Dael al sinds 1878 een begrip en een aantal jaren terug vond Albert Berghof dat het wel eens tijd werd voor een fijne plek om en top te genieten van Blanche Dael’s magische koffie. In het jaar 2000 was het zover, de eerste vestiging van Coffeelovers was een feit!

De Nederlandse Starbucks, maar dan beter!

Bij Coffeelovers schenken ze het zwarte goud in allerlei soorten en maten. Zo is er een stevige shot espresso voor de doorgewinterde koffiedrinker en een Caramel Croquant voor de verwende fan. Deze hemelse koffie is bekleed met een grote toef slagroom en stukjes karamel. Echt een aanrader als je een zoetekauw bent! Ook als je geen liefhebber bent van koffie hoef je de zaak zeker niet te mijden, want naast een bakkie troost worden er ook andere dranken, zoals thee, warme chocolade en verse sap geschonken.

Iets lekkers bij de koffie?

Koffie is ook een uitstekende combi met de smakelijke zoetigheden uit de vitrine: carot cake, verschillende soorten cheese cake, brownies en muffins. Daarnaast kun je er ook Italiaans geïnspireerde gerechfen, als focaccia’s, barra gallega’s en salades bestellen.

Genieten van een bakkie op een heel bijzonder plekje

Coffeelovers heeft 8 vestigingen in Zuid-Nederland. In Nijmegen, Eindhoven en maar liefst 6 in Maastricht. Hoewel ze allemaal een grandioos assortiment hebben en er geweldig uitzien, springt er één echt uit het oog. Dit is de vestiging in de Dominicanenkerk in Maastricht. Een Gotische kerk vlak bij het Vrijthof die omgetoverd is tot boekwinkel. Deze is in 2008, door de Britse krant “The Guardian”, uitgeroepen tot de mooiste boekwinkel ter wereld en is echt een waanzinnige plek voor een lekker bakkie.

 

Coffeelovers
T. +31433561944 (algemeen nummer)

W. www.coffeelovers.nl 

 

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.