Het begin van My-TravelSecrets

Inmiddels is het alweer eind maart en is de lente officieel begonnen. De dagen worden langer en binnen de kortste keren zitten we weer lekker met een wijntje op het terras of met een picknickmand in het park. Maar voor het zover is, is het  eerst weer tijd voor een nieuwe blog. En deze maand vind ik het leuk om eens te vertellen hoe het allemaal begon.

Het ontstaan van My-TravelSecrets

Doordat ik al jaren in de reiswereld werk en veel landen, binnen en buiten Europa, heb mogen ontdekken, wordt me altijd gevraagd wat de mooiste bestemmingen zijn om vakantie te vieren, en of ik nog toffe adresjes weet om te overnachten. Omdat ik het altijd lastig vind om daar een goed antwoord op te geven – ik bedoel – iedere bestemming heeft wel iets bijzonders en bovendien vindt iedereen weer iets anders leuk, heb ik 3 jaar geleden My-TravelSecrets opgezet; een online travel magazine met een wereldwijde selectie aan bijzondere plekjes die ik zelf heb ontdekt en graag met jou wil delen. En die ik daarom ‘My- TravelSecrets’ noem.

 

My-TravelSecrets

 

De allerleukste plekjes ter wereld

Op My-TravelSecrets vind je unieke adresjes van over de hele wereld, plekjes die de massa vaak links laat liggen. Niet alleen omdat ze vaak wat lastiger te vinden zijn, maar ook omdat niet iedereen bereidt is om wat dieper in de buidel te tasten. De adresjes op My-TravelSecrets zijn kwalitatief van een hoog niveau en hierdoor vaak iets duurder en exclusiever. Het zijn adresjes waar ik zelf ben geweest en aan iedereen kan aanraden omdat ze iets bijzonders hebben. Neem nu Riad Enija: een betoverend, 280 jaar oud Marokkaans paleis, midden in de hectische medina van Marrakech. Een plek waar je je waant in een 1001-nacht sprookje. Of restaurant Bij Erik, ‘de jonge chef-kok Erik die ongeveer een jaar geleden zijn eigen huiskamerrestaurant opende in Voorburg en hier zijn hele ziel en zaligheid in legt. Die gast straalt zoveel energie uit, dat je dit na afloop gewoon meeneemt naar huis.

Alle ‘Secrets’ hebben iets unieks, maar dat ze een glimlach op je gezicht toveren als je aan de ervaring terugdenkt, is iets wat ze allemaal gemeen hebben.

Liefs ♥

Debby

 

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.