Toen ik op 1 januari met open mond naar het vuurwerkspektakel in Londen stond te kijken en daar zo intens van genoot, besloot ik voor de eerste keer in mijn leven aan goede voornemens te doen. Namelijk: jullie iedere maand een kijkje te gaan geven in mijn leven. Want na drie jaar vind ik dat het wel eens tijd wordt om jullie te laten zien wie er achter My-TravelSecrets zit, maar bovenal wil ik jullie inspireren om alles uit het leven te halen.

 

De grootste kerstboom van Nederland

Allereerst vertel ik graag even wie ik ben. Mijn naam is Debby van Gorkum. Ik ben net 27 jaar en groeide op in het groene hart. In een klein dorpje dat veel mensen kennen van de grootste kerstboom van Nederland, je weet wel, die grote zendmast die vol hangt met lichtjes rondom de feestdagen en die je vanaf de A2, de A12 en de A27 kunt zien. Goed, de kerstboom staat dan nu in IJsselstein, maar behoorde tot mijn geboortejaar bij Lopik.

Geen liefde op het eerste gezicht

Op mijn 20ste vertrok ik uit Lopik. Ik wilde meer zien van de wereld en werd verliefd op een Rotterdammer, dus vertrok ik naar de grote, industriële havenstad. Maar liefde op het eerste gezicht was het niet, en dan bedoel ik met de stad Rotterdam. Groot, koud en kil, zo ervaarde ik het de eerste 2 jaar. Gelukkig schoten er om me heen ineens allerlei hippe hotspots als paddenstoelen uit de grond, leerde ik fijne mensen kennen, kreeg ik veel energie van mijn werk bij de grootste online reisorganisatie van Nederland en ontdekte ik dat Rotterdam hét culinaire hart van Nederland is. Toen omarmde ik de stad met liefde en kreeg het een speciaal plekje in hart.

Onlosmakelijk met elkaar verbonden

Mijn grootste passies zijn reizen en eten. En ik vind dat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Denk je aan Italië, dan denk je ook automatisch aan een bord pasta en denk je aan Amerika, dan komen natuurlijk de sappige hamburgers en steaks voorbij in je hoofd. Zo heeft ieder land en zelfs iedere streek heeft zijn eigen specialiteiten. Daarom vind je op My-TravelSecrets de fijnste restaurants de tofste hotspost en de mooiste overnachtingsadresjes ter wereld. Bijzondere adresjes die ik zelf heb bezocht en heb uitgeprobeerd en daar met liefde over vertel. Gewoon omdat ze anders zijn dan anders; de ´Secrets´ van deze wereld.

Liefs ♥

Debby

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.