About Us

Debby van Gorkum, Founder van My-TravelSecrets en levensgenieter in hart en nieren. Altijd op zoek naar kleine paradijsjes in Europa en soms ook daarbuiten. Van intieme boetiekhotels tot knusse huiskamerrestaurants. Houd van wijndrinken bij de openhaard en voelt zich sexy in zwart.

  • Home
  • /
  • Delicious
  • /
  • Arty Le restaurant: Betaalbare, hippe hotspot in hartje Parijs

Arty Le restaurant: Betaalbare, hippe hotspot in hartje Parijs

Parijs, culinaire hoofdstad van Europa. Een stad met talloze restaurants. Van luxueuze sterren zaken tot uberhippe burgerbars en alles wat daar tussenin zit. Maar waar kun je lekker eten, ook nog eens gezellig zitten en betaal je niet meteen de hoofdprijs? Wij weten waar: het hippe Arty Le Restaurant is ‘the place to be’!

Zalm of eend?

Arty Le Restaurant vind je midden in het bruisende hart van Parijs, om de hoek bij de beroemde warenhuizen La Fayette en Le Printemps, en vlak bij het imposante operagebouw ‘Palais Garnier’. Het is een plek waar je lekker kunt eten en niet gelijk leeg loopt. Voor een 3-gangenmenu betaal je slechts € 24,- en ‘petit’ zijn de porties hier zeker niet! Je kunt ook van de kaart kiezen. Die is klein maar fijn en uitgerust met vis-, vlees-, en vega gerechten. Ben je een visliefhebber, dan is de zalm een aanrader. De echte carnivoor kan zich wagen aan de eendenborst of de sappige burger met dikke frieten ernaast. En voor vegetariërs is er een lekkere rucolasalade met geroosterde witte- en groene asperges. Daaraan toegevoegd: pesto, peterselie en koriander, die een extra bite geven aan de salade. Helemaal leuk is dat de gerechten ook nog eens mooi worden gepresenteerd.

Cocktail of mocktail?

Niet alleen aan de opmaak van de gerechten, ook aan de aankleding van het restaurant is aandacht besteed. Wat gelijk opvalt, al vanaf buiten, zijn de te gekke Cobra Art schilderijen. Deze indrukwekkende en opvallende foto’s op plexiglas zijn helemaal de trend van nu en geven het restaurant een trendy uitstraling. Verder is het restaurant voorzien van moderne en abstracte meubels en industriële elementen, zoals een netwerk van buizen, en een stoere brickwall. In Arty le Restaurant eet je dus voor een zacht prijsje op een hippe plek in hartje Parijs. En extra leuk is dat je na het eten nog gewoon kunt blijven hangen voor een lekkere cocktail of mocktail!


Arty Le Restaurant
17 Rue Daunou

75002 Paris

T. +33 1 42 61 20 01
W. www.artylerestaurant.fr

 

 

Levensgenieter in hart en nieren.

Leave a Reply