L’invité le Restaurant

L’invité le Restaurant ligt aan één van de mooiste grachten van Amsterdam, de Bloemgracht in de gezellige Jordaan. De zaak is gevestigd in een sfeervol en karakteristiek grachtenpand, beschikt over een warme huiskamersfeer en heeft aan de voorkant een heerlijk terras met een waanzinnig uitzicht over het water, waar je op een warme zomerdag tot in de late uurtjes lang kunt genieten.

La Maison

Zodra je het authentieke grachtenpandje anno 1628 binnen loopt word je omringd door de warme sfeer en gezelligheid die in de zaak hangt. In de huiskamer zijn de tafeltjes allemaal mooi ingedekt met wit tafellinnen, prachtig servies en een elegante bloem. Een waar genot om aan te eten en het bijzondere restaurant te ervaren. Maar ook het duurzame design terras aan de gracht is tijdens mooi weer een heerlijke plek om te genieten van de mooie gerechten en goede wijnen.

La Cuisine

In de ambachtelijke Franse keuken van chef-kok Richenel worden klassiekers met veel creativiteit, eerlijke en duurzame producten van het seizoen, omgetoverd tot moderne gerechten. Zo werden wij verwend met verrassende combinaties. De amuse: een bonbon van witte chocolade, biet en knetters was direct goede binnenkomer. De toon van smaak en beleving werd gelijk gezet.  En ook de gerechten die volgde, zoals de ossenhaas met aardbei en de koolvis met aardappelschuim bevatte leuke verrassingselementen en zorgde voor ware smaakexplosies. Dus vind je het leuk om verrast te worden en houd je van bijzondere combinaties? Ga dan zeker een keer naar deze topper!

Good to know: door de creativiteit van de keuken en diversiteit op de kaart is L’invité ook erg populair bij vegetariërs.

Restaurant L’invité
Bloemgracht 47
1016 KD Amsterdam
T. +31 20 570 20 10
W. www.linvitelerestaurant.nl
 
 

 

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.