Restaurant Fifteen Jamie Oliver

Dit bijzondere restaurant van tv-kok Jamie Oliver is uniek, want het stijlvolle restaurant is namelijk één van de betere van Londen en wordt gerund door jonge mensen die vaak geconfronteerd zijn met enorme uitdagingen in hun leven. Jamie biedt hen in zijn restaurant Fifteen dé kans om hun ware talent te tonen.

 

Vanuit het Metro station liepen wij richting het restaurant. Dit deel van de stad was weer een heel ander stukje Londen. De huizen hier zagen er  een stuk slechter uit dan de huizen in Nothing Hill en rondom Hyde Park. Niet zo gek, want restaurant Fifteen ligt namelijk in een typische buurt waar de jongeren uit het restaurant voornamelijk vandaan komen. Het geeft een goed statement weer.

Het restaurant is een opvallende verschijning in de wijk. Het is een prachtig karakteristiek gebouw met een moderne uitstraling. Binnen is dezelfde sfeer neer gezet. Een moderne bekleding met originele elementen. Er zijn verschillende plekjes waar je kunt zitten voor een drankje of een heerlijke maaltijd. Voor een goed glas wijn of een cider met een paar heerlijke hapjes kun je terecht aan de bar en wil je uitgebreid lunchen of dineren kun je terecht op de begane grond of in de elegante kelder.

De gerechten zijn gemaakt van eerlijke en verse producten die er voor zorgen dat je smaakpapillen geprikkeld worden door klassieke en nostalgische smaken. Zo kun je er genieten van een heerlijke gerechten zoals ossentong, gevulde mosselen en gegrilde schol met aardpeer en amandelen. Eenvoudige culinaire creaties van een zeer hoge kwaliteit.

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.