Hotel the roosevelt

Lekker uitwaaien aan zee, genieten van culinaire hoogstandjes in een knus en gezellig restaurant met een huiskamersfeertje en vanuit daar voldaan je mega comfortabele boxspring inrollen. Klinkt toch heerlijk? En dan zwijgen we nog over het goddelijke ontbijt dat in de ochtend wordt geserveerd. Zucht… wat is het genieten in hotel The Roosevelt in Middelburg.

Hotel The Roosevelt ligt midden in het centrum van de gezellige Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Gevestigd in een prachtig karakteristiek pand, waar we direct als een blok voor vallen. De statige entree met rode loper straalt luxe uit en het oude stenen bordes, de grote raampartijen en de klassieke ornamenten, doen vermoeden of dat dit hotel een raadhuis is geweest. Niets blijkt minder waar, want we laten ons vertellen dat dit pand in handen was van Rijkswaterstaat en het jarenlang heeft leeggestaan.

Voor een heerlijk verwenweekend

Wat zijn we blij dat hotel The Roosevelt 2 jaar geleden dit prachtige pand heeft gekocht en heeft omgetoverd tot een charmant boutique hotel waar het draait om genieten en ontspannen. En geloof ons: na een week lang hard werken, is dit ‘the place to be’ voor een heerlijk verwenweekend. Het is alleen al fijn om je terug te trekken in een van de 28 van de moderne en luxe kamers die allemaal compleet anders zijn ingericht, maar allemaal zijn voorzien van comfortabele faciliteiten, zoals een Nespresso-apparaat, een koelkastje en een lekker regendouche.

Sfeer en intimiteit in hotel The Roosevelt

Daarnaast is ook de terrastuin een fijne plek en kun je voor meer ontspanning de sauna en jacuzzi voor privégebruik boeken. Wij zijn vooral fan van de hotellobby. Nooit eerder kwamen we ergens waar een hotellobby zoveel sfeer en intimiteit uitstraalt als hier. Het is een kleine ruimte met zacht licht, een knus zithoekje met openhaard en een mooie wijnbar. De gastvrouwen zijn erg vriendelijk, maken graag een praatje met je en laten je er snel thuis voelen.

Ontbijt waar je U tegen zegt

Wat ook benoemd mag worden is het uitgebreide ontbijt bij hotel The Roosevelt. Je betaald hiervoor wat extra’s voor maar dit is het dubbel en dwars waard. Van pancakes en wentelteefjes tot verse sappen en croissantjes. Hotelontbijtjes zijn wat ons betreft sowieso al de bom, maar dit ontbijt is ongeëvenaard. Er is alles in huis om de innerlijke mens optimaal te verwennen en het wordt ook nog aan je tafel bezorgd. En wil je het extra wentelteefje mee naar huis nemen omdat vriendlief aan een streng dieet doet? Geen probleem, het wordt gewoon voor je ingepakt. Wat een topper is hotel The Roosevelt; pure verwennerij!

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.