Hotel de Sezz

Sexy, trendy en luxe; deze woorden passen perfect bij hotel Sezz dat in hartje Parijs is gelegen. Om precies te zijn vlak bij de Eiffeltoren, aan de rechteroever van de Seine. Een echte toplocatie voor een stedentrip. Je bevindt je vanaf hier namelijk in mum van tijd tussen alle highlights van de stad en kunt er genieten van eindeloos veel comfort.

Overnachten in stijl

De 26 luxueuze kamers zijn ingericht met moderne meubels en fijne faciliteiten die een overnachting wel heel aangenaam maken. Zo is er een Nespressomachine, een flatscreen en een prinsheerlijk bed  met jawel, een heerlijke bonbon op het kussen. Een aantal kamers zijn gedecoreerd in Japanse stijl, andere zijn hypermodern en dan is er nog de Loft-Eifelsuite, met een adembenemend uitzicht op de Eiffeltoren! 

Als een V.I.P.

Het designhotel blinkt ook uit door een uitstekende service en dat begint al direct bij binnenkomst. Terwijl je auto wordt weggereden naar de privégarage, nip jij namelijk al aan een welkomstdrankje. Het personeel zorgt ervoor dat je je gelijk thuis voelt en vertelt je graag over de hipste hotspots van de stad. En dan is er nog de mooie spa in de kelder, waar je op elk moment van de dag gebruik van kunt maken.  Zo kun je na dat geslenter en geshop even echt goed bijkomen of lekker wegdromen tijdens een weldadige massage…

Hotel Sezz
6, avenue Frémiet
75016 Paris
T +33 (0)1 56 75 26 26
W. www.hotelsezz.com
 
Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.