Mahagiri Villas

Verscholen in een authentiek straatje van Sanur vonden wij de parel Mahagiri villas.  
Tegen middernacht reden we een smal straatje in, op zoek naar ons verblijf.  In het straatje was het pik donker. Het was rustig en deed wat verlaten aan. Zitten we hier wel goed dachten we? Maar toen waren we er.

 

We stapten uit de auto en waanden ons in een soort oase. Een prachtige omgeving die sprookjesachtig werd verlicht.  We werden naar onze villa gebracht en toen de deur open ging voelde we de romantische sfeer die ons tegemoet kwam.  Door de smaakvolle inrichting, de lounge en het prachtige privézwembad dompelden we ons in luxe en comfort.

De volgende ochtend werd er zachtjes op de deur geklopt. Ontbijt is klaar! Werd er geroepen. We deden onze badjas en slippers aan en liepen naar de tafel bij het zwembad, die ze voor ons hadden gedekt. Het zag er heerlijk uit! Pannenkoeken, vers fruit, ei , salade en verse vruchtensap.

Tegen het eind van de middag kregen we weer trek en omdat we nog niet in het restaurant hadden gegeten liepen we naar het restaurant. Omdat er maar 17 villa’s zijn is het complex niet zo groot en waren er in een paar stappen. De prachtig gedekte tafels in de tuin  zagen er uitnodigend uit.  We werden hartelijk welkom geheten door het vriendelijke personeel en genoten van een heerlijke lunch. De gerechten waren niet alleen heerlijk maar zagen er ook prachtig uit.

Mahagiri villas is echt een intiem plekje waar ze je het gevoel geven dat je speciaal bent.

 

 Jl. Pungutan 31 Sanur,
Denpasar, Bali 80227,
Indonesië ‎
Tel: +62 361 283939
mahagirivillassanur.com
Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.