cocoon beach club

Ik ben gek op het strand! Lekker zwemmen in zee, bruin bakken in de zon en genieten van een goed boek. Heerlijk! Maar waar ik nog meer van kan genieten is bijzonder eten in een goed restaurant. Na een dagje strand in Seminyak vonden we de perfecte plek om de dag af te sluiten, Cocoon Beach Club.


Cocoon Beach club is een stijlvolle Beach Club waar je kunt genieten van muziek en cocktails en waar Chefkok Nick Philip uit Australie en Souschef Luis Varela Mata uit Spanje iedere dag bijzondere en culinaire creaties op tafel te zetten.

We werden enthousiast ontvangen door de gastheer en mochten een plekje uitzoeken waar we graag wilden zitten. We kozen voor een romantische tafel buiten op het terras met uitzicht op het strand. We kwamen precies op tijd om de zonsondergang te kunnen zien. Wat een unieke setting!

Ary onze gastheer informeerde ons over de gerechten en bijpassende wijnen. Vooraf hadden wij een Trio van vistartaar Tonijn, Zalm en Krab en een rundercarpaccio  en als hoofdgerecht een Angus biefstuk met truffel, zoete aardappel en een eetbare sigaar ernaast! Het andere gerecht was een lamsgerecht wat als een kunstwerk op mijn bord gepresenteerd werd. Het smaakte net zo goed als dat het er uit zag. Het nagerecht was ook weer een waar kunstwerk! Snow Egg. Een knapperige meringue in de vorm van een ei met aan de binnenkant een heerlijke vulling van onder andere palmsuiker en korkuma ijs en tot slot nog een kaasplank en een heerlijke cocktail.

Niet alleen het eten is waanzinnig goed maar ook het enthousiaste personeel van Cocoon Beach Club maakt deze plek een echte plek voor levensgenieters!

 

Cocoon Beach Club
Cocoon Beach Club JL. Double Six, NO. 66 Blue Ocean Boulevard
Seminyak, Bali P.
Tel: +62 361 731266
WWW.COCOON-BEACH.COM
 
 
Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.