Beste dakterrassen van Nederland

Waar kun je nu beter in stijl winen en dinen, dan op de beste dakterrassen van Nederland? Met een bruisend bubbeltje in de hand en een lekkere beat op de achtergrond ligt de wereld aan je voeten… 

Suicide Club in Rotterdam

Mysterieus, sexy en edgy. De Suicide Club in Rotterdam behoort tot de beste dakterrassen van Nederland. Op hoog niveau geniet je hier van fantastische whisky’s, gruwelijke gins, exotische cocktails en een formidabel uitzicht over de Weena.

Stationsplein 45, Rotterdam

Dakterras Nhow in Rotterdam

Vanaf het dak van Nhow, een van Rotterdams meest luxueuze hotels, heb je een betoverend uitzicht op de maas, de architectuur en skyline van Rotterdam. Door de komst van toeristen en zakenreizigers ademt de skybar internationale allure.

Wilhelminakade 137, Rotterdam

Yagua Skybar in Eindhoven

In de trendy en industriële Yagua Skybar in Venlo, kun je terecht voor goed eten, een coole, gastvrije sfeer en uitzicht over de Maas en de omgeving van Venlo, laat ik me door de website vertellen. Het dakterras ziet er spectaculair uit en is af te huren voor groepen vrienden, bruiloften en partijen.

Nedinscoplein 7c, Venlo

Skylounge in Amsterdam

Sex in the city op de elfde verdieping van het Hilton Double Tree hotel in Amsterdam. In de Skylounge is het zoals in de serie, zien en gezien worden en ligt het centrum van de hoofdstad letterlijk aan je voeten. Geniet er van heerlijke cocktails en lekkere loungedeuntjes.

Oosterdoksstraat 4, Amsterdam

Mr. Porter in Amsterdam

Met een open keuken waar sappige steaks worden gegrild, een bar waar een high-end cocktails worden geshaket en een uitzicht waar je U tegen zegt is het dakterras van het W hotel in Amsterdam er een van wereldniveau. En dan nog te zwijgen over de rooftop swimming pool…

Spuistraat 175, Amsterdam
Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.