About Us

Debby van Gorkum, Founder van My-TravelSecrets en levensgenieter in hart en nieren. Altijd op zoek naar kleine paradijsjes in Europa en soms ook daarbuiten. Van intieme boetiekhotels tot knusse huiskamerrestaurants. Houd van wijndrinken bij de openhaard en voelt zich sexy in zwart.

Hotel Sultana Restaurant
Hotel Sultana Restaurant
Hotel Sultana Restaurant

Restaurant La Sultana

In een verborgen steegje, in de medina van Marrakech ligt het prestigieuze 5-sterrenhotel La Sultana, dat behoord tot de Small Luxury Hotels of the World. Het beschikt over luxe kamers, een prachtige spa en één van de beste restaurants van de stad. Dus laat je portemonnee geen overnachting toe, dan geniet je toch gewoon van een romantisch diner?

Het restaurant van La Sultana bevindt zich op twee bijzondere locaties in het hotel, dat aandoet als klein paleis. Je kunt ervoor kiezen om langs het sprookjesachtig verlichtte zwembad te dineren, of buiten op het dak onder de sterrenhemel, met de medina en het atlasgebergte als achtergronddecor.

Op het menu staan internationale en traditionele Marokkaanse gerechten. Dus ben je geen liefhebber van tajine gerechten en couscous, dan kun je kiezen uit gerechten als risotto met coquilles, Foie Gras met ananas compote of een eendenborst met een puree van vers fruit en een saus van gekarameliseerde peer. Vind je het lastig om te kiezen of laat je je liever verassen door de chef, dan biedt het Tasting menu uitkomst: een proeverijtje met meerdere gerechtjes per gang. En ondertussen wordt je ook nog verwend met  prachtig gezongen liefdes liedjes en gitaarmuziek.

Je kunt wel stellen dat een diner in  restaurant La Sultana bestaat uit een avond vol beleving. Het is namelijk niet alleen het eten dat de avond bijzonder maakt, maar ook alles er omheen. De locatie, de entourage, de uitstekende service en het waanzinnige uitzicht maken van La Sultana een plek om nooit meer te vergeten.

 

La Sultana
403 rue de la Kasbah 
40 000 Marrakech – Morocco
T. +212 5 24 38 80 08
W. http://lasultanahotels.com/marrakech

Levensgenieter in hart en nieren.

Leave a Reply