About Us

Debby van Gorkum, Founder van My-TravelSecrets en levensgenieter in hart en nieren. Altijd op zoek naar kleine paradijsjes in Europa en soms ook daarbuiten. Van intieme boetiekhotels tot knusse huiskamerrestaurants. Houd van wijndrinken bij de openhaard en voelt zich sexy in zwart.

Restaurant Azar Marrakech

Restaurant Azar: dineren in een sprookjesachtige setting

Het stijlvolle en trendy restaurant Azar is een culinaire hotspot in het nieuwe centrum van het sprookjesachtige Marrakech. In het zusje van Le Comptoir Darna geniet je in stijl van Libanese gerechten en geweldige optredens.


Pracht en praal

Wanneer je het restaurant van de charmante Parijzenaar Grégory Chiche binnen stapt, lijkt het er op alsof je het moderne sprookje van 1000 en 1 nacht bent binnen gelopen. Het interieur is een mix van Arabische en Orientaalse elementen en heeft een chique uitstraling. De plafonds zijn meters hoog en de gedetailleerde wanden met bloemenmotief, zijn helemaal met de hand gemaakt. Het meubilair bestaat uit zachte banken, comfortabele stoelen en gouden kussens, en nodigt uit om uren te tafelen.

De kaart

Op het menu staan mooie gerechten uit de Marokkaanse en Libanese keuken. Je kunt je als echte fijnproever wagen aan de verschillende mezzes variërend van gevulde fillodeeg hapjes met halloumi kaas en falafel tot traditionele tajine gerechten. Maar ook de cocktails zijn befaamd. Probeer vooral eens de La Piscine Blanche cocktail, met champagne, wodka en perzikenlikeur. Om je lippen bij af te likken…

Bellydance

Terwijl je geniet van een heerlijke avond, weg gezakt in het comfortabele meubilair, wordt de temperatuur, steeds meer opgeschroefd. Nee hoor, niet door het kruidige eten of de cocktails die je al naar binnen hebt gewerkt maar door de bloedmooie buikdanseressen die een spectaculaire show weg geven en de dj die de muziek steeds meer opzweept. Je kunt een dansje wagen, zelfs als je twee linker voeten hebt, het gaat immers om de lol. Blijf je toch liever zitten, dan kun je buiten op het loungeterras genieten van een shisha.

 

Restaurant Azar
Angle rue de Yougoslavie – Boulevard Hassan II
T. +212 5244-30920
W.  www.azarmarrakech.com

Levensgenieter in hart en nieren.

Leave a Reply