About Us

Debby van Gorkum, Founder van My-TravelSecrets en levensgenieter in hart en nieren. Altijd op zoek naar kleine paradijsjes in Europa en soms ook daarbuiten. Van intieme boetiekhotels tot knusse huiskamerrestaurants. Houd van wijndrinken bij de openhaard en voelt zich sexy in zwart.

Restaurant Karakter

Het biologische restaurant Karakter zit verstopt in een gerenoveerd pakhuis op één van de meest unieke locaties van Rotterdam, het monumentale Westelijk Handelsterrein. Het spijslokaal met een passie voor biologische producten hanteert een uniek concept: eten wat de pot schaft. En dit maakt Karakter tot een restaurant van gevorderden.

 

Picasso is er niets bij!
Bij reservering wordt er naar je wensen gevraagd, maar wat je te eten krijgt blijft een verrassing. Wel kun je er van uit gaan dat de gerechten puur en biologisch zijn, net als de meeste wijnen die er worden geschonken. Dagelijks wordt er in de openkeuken van het Rotterdamse stel, Nathan en Pety, gewerkt met seizoensgebonden ingrediënten en worden de mooiste gerechten, voor de neus van de gasten, vers bereid.  De topkoks maken met veel passie van iedere gang een bijzondere culinaire creatie en dit zorgt voor heel wat beleving op het bord.

The roaring twenties
Zodra je bij restaurant Karakter binnen stapt, ga je een aantal jaren terug in de tijd. Terug naar het roerige tijdperk van de jaren 20. Zo is mademoiselle ´Coco Chanel´aanwezig en hoor je heerlijke klinkede jazz-muziek, zachtjes op de achtergrond. Hierdoor straalt de zaak een prettige ongedwongen sfeer uit en geeft het haar een geheel eigen “Karakter”.

 

Restaurant Karakter
Van Vollenhovenstraat 15 unit 24
3016 BE Rotterdam, Nederland
Tel: +31 10 7370039
www.restaurantkarakter.com

 

Levensgenieter in hart en nieren.

Leave a Reply