About Us

Debby van Gorkum, Founder van My-TravelSecrets en levensgenieter in hart en nieren. Altijd op zoek naar kleine paradijsjes in Europa en soms ook daarbuiten. Van intieme boetiekhotels tot knusse huiskamerrestaurants. Houd van wijndrinken bij de openhaard en voelt zich sexy in zwart.

Restaurant Aroma

Restaurant Aroma: Een culinaire droom

Vanuit de serre van restaurant Aroma genieten we van een zachte champagne en een waanzinnig uitzicht op een sprookjesachtig verlicht wereldwonder: het Colosseum. Maar we zijn hier niet alleen gekomen om dit wonderbaarlijke bouwwerk uit de tijd van de Romeinen te aanschouwen. We zijn hier om de meesterwerken van chef-kok Giuseppe Di Iorio en de uitstekende bediening te ervaren, in de meest romantische setting ooit!

Perfectie

Wanneer je  om je heen kijkt lijkt het is net alsof je je op een filmset begeeft. De stijlvolle inrichting, het onbeschrijfelijke uitzicht en de absurd goede service. Er is hier oog voor elk klein detail. Het is daarom ook niet voor niets dat restaurant Aroma erkend wordt met een 5 STAR DIAMOND AWARD uitgereikt door “The American Academy of Hospitality Sciences”. Maar dit alles doet haast wel geloven alsof het een droom is. Dus knijp ik mezelf even in m’n arm en merk dat het wel degelijk echt is.

Culinaire hoogtepunten

Aroma is een restaurant van vele hoogtepunten. Het is zonder twijfel één van de beste restaurants van Rome, het heeft het meest romantische decor, de beste service en biedt enorm culinair genot. Zo kun je een compleet menu van witte truffel bestellen en sieren gerechten als coquilles met een puree van kikkererwten en Kobe beef de menukaart. Ook is er een grote diversiteit aan wijnen met meer dan 300 soorten van over de hele wereld. Laat wel een plekje over voor het nagerecht want vooral de traktatie van chocolade met ijs van pijnboompitjes en zeezout is tongstrelend.

 
Restaurant Aroma
Palazzo Manfredi
Via Labicana, 125
00184 Rome
Tel. +39 06 77591380
W. www.aromarestaurant.it
 
 

 

Levensgenieter in hart en nieren.

Leave a Reply