About Us

Debby van Gorkum, Founder van My-TravelSecrets en levensgenieter in hart en nieren. Altijd op zoek naar kleine paradijsjes in Europa en soms ook daarbuiten. Van intieme boetiekhotels tot knusse huiskamerrestaurants. Houd van wijndrinken bij de openhaard en voelt zich sexy in zwart.

The Meatclub: Nice to meat

Eén van de nieuwste hotspots in het bruisende Rotterdam is The Meatclub. Een walhalla voor vleeseters en een fijne plek om gezellig te ‘meaten’, een borrel te drinken en  om uitgebreid te lunchen. Neem na afloop nog een stukje kwaliteitsvlees mee voor thuis of op de barbecue, dan kun je nog lekker nagenieten!

 

Lunchspot, borrelplek en slagerij in één!

The Meatclub is gevestigd in een karakteristiek klein pandje, midden in het historische Scheepvaartkwartier. Zowel binnen als buiten ziet het er gezellig en uitnodigend uit: overal staan hoge tafels waar je kunt aanschuiven en heerlijke hammen hangen binnen te drogen aan het plafond. Het is een plek om zo een paar uur te vertoeven, maar neem je liever wat mee naar huis? Dan kan dat ook. Naast een populaire borrel- en lunchspot is The Meatclub is ook een moderne kwaliteitsslagerij. Ze verkopen family packs ribeye, entrecôtes en zelfs hele picanha’s en ossenhazen. Alles is vacuüm verpakt en nooit ingevroren geweest; helemaal vers dus!

Van de wei in Zuid-Amerika tot mooi op het bord in Rotterdam

The Meatclub is gespecialiseerd in vlees en met name in vlees dat afkomstig is van runderen uit Zuid-Amerika. Echt kwaliteitsvlees, want de beesten hebben een goed leven gehad op een grote ranch, waar ze vrij mochten rondlopen. Maar wat kies je dan? De aanraders zijn eigenlijk alle gerechten van de gril. Van de ‘Westernsteak’ tot de ‘Ribeye’. Die worden namelijk klaargemaakt op de barbecue en hebben een heerlijke, rokerige smaak. Kun je niet kiezen of wil je zoveel mogelijk tegelijk proeven? Ga dan voor de Chef’s Choise, met een trio van kogelbiefstuk, sucade en bavette. En neem daar dan ook gelijk de huisgemaakte frietjes bij, die zijn hemels! Ben je een visliefhebbers, ook dan kun je terecht in The Meatclub. Naast vleesgerechten serveren ze gegrilde tonijnsteak en grote gamba’s; aan iedereen is gedacht.

 

The Meatclub
Scheepstimmermanslaan 37B
3016 AE Rotterdam
T. 010 241 0015
W. www.themeatclubrotterdam.nl

 

 

 

Levensgenieter in hart en nieren.

Leave a Reply