In het Belgische Maasmechelen vind je het prachtige natuurgebied Nationaal Park Hoge Kempen. Om even helemaal op te gaan in dit landelijke lustoord logeerden wij bij het exclusieve Terhills hotel: een statige pand met sterrenrestaurant, behandelkamer en riante, rijk decoreerde kamers.

Een hotel met internationale allure

We houden er van: oude panden die in een modern jasje zijn gestoken. Het statige en luxe Terhills hotel heeft een grandeur van jou heb ik daar en valt dan ook meteen in de smaak. Aan de buitenkant, een enorme mansion met een prachtige Franse tuin en van binnen een flinke dosis glamour. Het hotel is ontworpen door de beroemde Belgische architect Vittorio Simoni en de accssoires zijn van Dôme Deco. Bij binnenkomst wordt dan ook wel even het nodige ‘oh en ah’ gestameld: de hoge plafonds lijken wel tot de hemel te rijken, de statige, oude trap is fenomenaal en de aankleding van zowel de openbare ruimtes als kamers ademen internationale allure. De kamers zijn riant en ook nog eens erg fijn om je in terug te trekken na een heerlijke wandeling door het natuurpark. Vooral in de moderne badkamer met inloopdouche kun je heel wat tijd spenderen. En het bed ligt prinsheerlijk! Leuk om te weten is dat alle accessoires en meubels in het hotel door gasten gekocht kunnen worden.

Een weldaad voor lichaam en geest

Terhills hotel is er volledig op gericht om haar gasten te pamperen. De ‘Delight Room’ is daar een goed voorbeeld van. Het is de plek om te ontspannen en lichaam en geest weer in balans te brengen doormiddel van een heerlijke massage, facial of touch-up. Maar ook op culinair gebied word je hier ultiem verwend. Het ontbijt is werkelijk te gek: vers gebakken broodjes, taart, pancakes, eieren, diverse granen, gezonde sapjes en munt thee. Eigenlijk alles wat je wenst is er. Maar wil je echt uitpakken, schuif dan aan voor lunch of diner in het chique en sfeervolle restaurant Danny, waar op sterrenniveau wordt gekookt en gerechten worden opgediend als culinaire kunstwerkjes. Door de gunstige ligging van Terhills hotel kun je ook nog eens alle kanten op: een fijne wandeling of fietstocht door Nationaal Park Hoge Kempen, een bezoekje aan Maastricht of shoppen in het naastgelegen, outlet shopping center van Maasmechelen. Om vervolgens weer helemaal bij komen in dit fijne droomhotel.


Terhills Hotel
Zetellaan 68,
3630 Maasmechelen, België
T. +32 89 73 09 09
W. www.terhillshotel.com

 

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.