shutterstock_162573713

Commercieel gelul of niet? De leukste tips voor Valentijnsdag

Valentijnsdag staat alweer voor de deur: de winkels liggen vol met roze hartjes en op het internet zie je de meest kitscherige cadeautjes voorbij komen. Zo kun je een bedrukt knuffelbeertje, met een foto van jullie samen laten maken enkun je je grote liefde een chocolade telegram sturen. Je kunt het commercieel gelul vinden, maar toch blijft het altijd leuk om je lover te verrassen of om zelf een verrast te worden. Een lief briefje in z´n broodtrommel, ontbijtje op bed, je mooiste lingeriesetje aan, het hoeft allemaal niet veel te kosten. Maar wil je deze dag extra goed uitpakken dan heb ik hieronder nog een aantal romantische uitjes onder elkaar gezet.

1. Uit eten bij Wijnrestaurant Wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht.
Een sfeervol en knus restaurantje op een klein stukje lopen van het Kruisherenhotel en het gezellige Vrijthof. Tijdens Valentijnsdag wordt je verwend met een  overheerlijk 4-gangendiner met onder andere een klein… doch “hartverwarmend” kopje roomsoep van pommodorie tomaten en een “Cupido” vis met een saus van schaaldieren. Als je reserveert onder vermelding van My-TravelSecrets krijg je gratis een glas mousserende wijn uit de regio aangeboden.

2. Overnachting in een oud klooster.
Als je Valentijnsdag in Maastricht doorbrengt, heerlijk hebt gedineerd bij Wijnrestaurant Mes Amis sluit dan de dag  op een speciale manier af met een overnachting in het über romantische Kruisherenhotel in Maastricht. Het hotel is gevestigd in een historisch klooster dat van binnen voorzien is van futuristisch design. Geniet de volgende ochtend van een hemels ontbijt.

k2

3. Dagje sauna.
In het splinternieuwe Spa Zuiver in Amsterdam. Het afrodisiacum vliegt je om de oren  tijdens het Chocolove arrangement.  Naast sauna entree, koffie met chocolade, een rozenopgieting en een luxe lunchbuffet kun je 25 minuten genieten van een chocolade pakking.

4. Schaatsen.
Hand in hand samen over het ijs, misschien gepaard met wat kleine valpartijtjes hier en daar maar de koek en zopie maakt heel wat goed. Zo kun je in Amsterdam schaatsen op de coolste baan van Nederland en in Rotterdam  op de 800m2 funbaan van schaatsbaan Rotterdam.

5. Vespa tour met picknick.
Huur een stoere Italiaanse Vespa en maak een tour door het prachtige Nederlandse polderlandschap. Vergeet niet om een goedgevulde picknickmand mee te nemen en een kleedje, zodat je onderweg kunt genieten van een heerlijke  lunch en van elkaar 😉

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.