Restaurant zaza's

In de levendige wijk de Pijp in Amsterdam vind je de beroemde Albert Cuypmarkt en de befaamde Heineken Experience. Maar naast deze must-sees is ook restaurant Zaza’s van Susie Roche zeker een bezoek waard, want de sfeer en de gerechten zijn Absolutely fabulous!

The time of your life

In het trendy restaurant Zaza’s draait het allemaal om genieten en plezier maken, net als in de Engelse komedieserie Absolutely fabulous. Daarom is dit ook het thema van het restaurant. Het uitgangspunt is een lekker hapje in een ongedwongen sfeer samen met een groepje vrienden of romantisch met je partner.

Ierse gastvrijheid 

Een glamoureus, warm en intiem interieur straalt je tegemoet zodra je het restaurant binnenstapt. Je ziet veel hout en er staan comfortabele meubels. De prettige zittende stoelen en luxe bank ervoor dat je hier urenlang kunt tafelen. Opvallend is het warme onthaal van de Ierse eigenaresse Susie Roche. Een gastvrouw in hart en nieren die graag een stapje harder loopt. Natuurlijk is gastvrijheid iets wat je in een restaurant mag verwachten, maar de gepassioneerde Susie legt je echt in de watten.

Prachtige gerechten

Chef-kok Davy heeft de leiding in de keuken en tovert allerlei prachtige gerechten op tafel. Van boterzachte coquilles in bloemkoolroom en een knapperig stukje spek tot verrukkelijke zilte oesters met citroen, sjalotjes en rode Wijnazijn. De menukaart wordt elke 3 maanden vernieuwd, maar gelukkig komen klassiekers als de tempura van tonijn gevuld met komkommer en ingelegde gember met wasabi mayonaise en soya-sesamdipsaus en de brioche ‘Bread & Butter pudding’ komen ieder seizoen terug.

 

Restaurant Zaza’s
Daniël Stalpertstraat 103
1072 XD Amsterdam
Nederland
T. 020 673 6333
W. www.zazas.nl

 

Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.