Hotel de Sèze

Hotel de Sèze is een splinternieuw hotel in de gelijknamige straat Rue de Sèze, midden in Ville de l’Amour, Parijs. Niet alleen de fantastische ligging, maar ook de té gekke styling en uitstekende service zijn goede redenen om hier een paar nachten te verblijven.

Super styling

Hotel de Sèze ligt naast de grote chique warenhuizen Printamps en La Fayette en op steenworp van het beroemde Place de la Madeleine. Opvallend aan dit hotel is het bijzondere interieur dat bedacht is door het architectenduo Anne Peyroux en Emmanuèle Thisy. Het tweetal raakte zo geïnspireerd door de curiosa winkeltjes uit de buurt dat ze geprobeerd hebben het hotel dezelfde, unieke uitstraling te geven. Je ziet daarom veel felle kleuren en een aantal mooie designstukken van beroemde ontwerpers, zoals Enzo Catellani en Peyroux & Thisy.

High fashion & High comfort

Ook aan de inrichting van de 22 mooie kamers en luxe suite is veel aandacht besteed: ze zijn allemaal uniek gedecoreerd en hebben ze een hoog fashiongehalte. Zo heeft de ene kamer knallende oranje vlammen op de wand achter het bed en heeft een andere kamer een achterwand met fantastische blauwe glamour veren. Wel hebben alle kamers dezelfde comfortabele faciliteiten, zoals een flatscreen, een minibar, een espressomachine, een gigantisch bed, een bad of regendouche en heerlijke verzorgingsproducten van Clarins.

De service van hotel de Sèze

De service van hotel de Sèze top. Het personeel is erg hartelijk en informeert je graag over de leukste adresjes. Bovendien kun je een ‘petit’ ontbijt gratis op de kamer laten bezorgen. Liever uitgebreid ontbijten? Schuif dan aan in het restaurant waar allerlei lekkers is uitgestald. Verder kun je in de lounge, de hele dag door, gratis koffie en thee drinken, vind je in de kelder een mooi fitnesscenter en biedt de naastgelegen hamam ultieme ontspanning…

 

Hotel de Sèze
16 Rue de Sèze
75009 Parijs
T. +33 1 47 42 69 12
W. www.hoteldeseze.com
 
Share:
Written by Debby
Levensgenieter in hart en nieren.