About Us

Debby van Gorkum, Founder van My-TravelSecrets en levensgenieter in hart en nieren. Altijd op zoek naar kleine paradijsjes in Europa en soms ook daarbuiten. Van intieme boetiekhotels tot knusse huiskamerrestaurants. Houd van wijndrinken bij de openhaard en voelt zich sexy in zwart.

  • Home
  • /
  • Category Archives: Beach Life

Hotel The Roosevelt ♥♥♥♥

Lekker uitwaaien aan zee, genieten van culinaire hoogstandjes in een knus en gezellig restaurant met een huiskamersfeertje en vanuit daar voldaan je mega comfortabele boxspring inrollen. Klinkt toch heerlijk? En dan zwijgen we nog over het goddelijke ontbijt dat in de ochtend wordt geserveerd. Zucht… wat is het genieten in hotel The Roosevelt in Middelburg.

Mother Goose Hotel: Urban Chic in Utrecht ♥♥♥♥

Midden op de Ganzenmarkt, in de gezellige Utrechtse binnenstad, ligt het nieuwe en über hippe Mother Goose hotel. Het is een warm nest onder het dak van een historisch pand. In de comfortabele kamers voel je direct thuis en op steenworp vind je ook nog eens allerlei leuke boetiekjes, gezellige terrasjes, de Domtoren en andere…

Martin's Patershof

Martin’s Patershof ♥♥♥♥ Overnachten in het huis van god

Wij hebben een grote voorliefde voor bijzondere hotels. Vooral hotels met een lange geschiedenis fascineren ons mateloos. Eerder bezochten we al het Kruisherenhotel in Maastricht dat gevestigd is in een oud klooster, en Chateau du Lac in Genval, dat vroeger dienst deed als waterfabriek. Dit keer zijn we afgereisd naar de Vlaamse stad Mechelen, voor…

Kruisherenhotel ♥♥♥♥

In het indrukwekkende Kruisherenhotel in Maastricht wordt historie verweven met hedendaags design. Je overnacht hier niet alleen in hogere sferen maar kunt hier ook genieten van culinaire hoogstandjes. En niet geheel onbelangrijk, het ligt op maar een klein stukje lopen van één van de leukste pleinen van Maastricht, het Vrijthof.  

123