About Us

Debby van Gorkum, Founder van My-TravelSecrets en levensgenieter in hart en nieren. Altijd op zoek naar kleine paradijsjes in Europa en soms ook daarbuiten. Van intieme boetiekhotels tot knusse huiskamerrestaurants. Houd van wijndrinken bij de openhaard en voelt zich sexy in zwart.

  • Home
  • /
  • Category Archives: Culinaire ontdekkingen
Worst food market
swan market
fenix-food-factory
markthal rotterdam

De 5 beste foodmarkets van Nederland

Ik ben gek op de markt. Het doet me aan vroeger denken. Toen ik nog thuis woonde was de markt in Nieuwegein iedere zaterdagmorgen vaste prik. Samen met m’n moeder op stap voor verse groentes, bloemen, vis en kip van de poelier. Sinds ik in Rotterdam woon ga ik veel te weinig. Het is passen…

Restaurant Karakter

Het biologische restaurant Karakter zit verstopt in een gerenoveerd pakhuis op één van de meest unieke locaties van Rotterdam, het monumentale Westelijk Handelsterrein. Het spijslokaal met een passie voor biologische producten hanteert een uniek concept: eten wat de pot schaft. En dit maakt Karakter tot een restaurant van gevorderden.  

The Meatclub: Nice to meat

Eén van de nieuwste hotspots in het bruisende Rotterdam is The Meatclub. Een walhalla voor vleeseters en een fijne plek om gezellig te ‘meaten’, een borrel te drinken en  om uitgebreid te lunchen. Neem na afloop nog een stukje kwaliteitsvlees mee voor thuis of op de barbecue, dan kun je nog lekker nagenieten!

12