About Us

Debby van Gorkum, Founder van My-TravelSecrets en levensgenieter in hart en nieren. Altijd op zoek naar kleine paradijsjes in Europa en soms ook daarbuiten. Van intieme boetiekhotels tot knusse huiskamerrestaurants. Houd van wijndrinken bij de openhaard en voelt zich sexy in zwart.

  • Home
  • /
  • Category Archives: Culinaire ontdekkingen
Restaurant Fabuleux

Restaurant Fabuleux: alle ingrediënten voor een culinaire beleving

Kunstige gerechten met sublieme smaken, een oogverblindend interieur, een fijne ongedwongen sfeer en vriendelijk en vakkundige personeel. Restaurant Fabuleux in Den Bosch heeft alle ingrediënten voor een culinaire beleving in huis en is dé ideale plek voor een bijzondere date met een vriendin of een romantisch diner met je lief.  

Restaurant Lastage

Restaurant Lastage

Wat ben ik toch gek op Amsterdam. In het labyrint van kronkelende straatjes, charmante grachtjes, oude herenhuizen en tientallen bruggetjes ontdek ik altijd weer iets nieuws. Zo liep ik pas geleden vlak bij Amsterdam Centraal en kreeg ik restaurant Lastage in het oog. Een intiem sterrenrestaurant met een huiselijke sfeer en een no-nonsens mentaliteit. Ook…

Restaurant Pianeta Terra – “Het gaat om puur en ambachtelijk”

Liefhebbers van de Italiaanse keuken opgelet: verscholen in een klein straatje achter de Amsterdamse Herengracht, ligt restaurant Pianeta Terra. Een uniek, biologisch, Italiaans restaurant dat wordt gerund door de Italiaanse boezemvrienden Fabio en Raul en waar puur en eerlijk eten centraal staat.

Restaurant Pirandello

Verblijf je in hotel Winselerhof, dan is een bezoek aan het Italiaans geïnspireerde restaurant Pirandello heus een bezoek waard. De gerechten zien er uit als kunstwerkjes, na het eten kun je zo je bedje inrollen en de locatie is werkelijk betoverend.  Je kijkt namelijk uit op een Nederlandse wijngaard. Hoe bijzonder is dat?

123