About Us

Debby van Gorkum, Founder van My-TravelSecrets en levensgenieter in hart en nieren. Altijd op zoek naar kleine paradijsjes in Europa en soms ook daarbuiten. Van intieme boetiekhotels tot knusse huiskamerrestaurants. Houd van wijndrinken bij de openhaard en voelt zich sexy in zwart.

  • Home
  • /
  • Category Archives: Delicious

Restaurant Nuance ** Tongstrelende gerechten en een beruchte wijnkaart

Even voorbij Antwerpen, op een kwartiertje rijden van het pittoreske Mechelen, ligt het 2-sterrenrestaurant Nuance. Het chique domein van het jonge, ambitieuze koppel Thierry Theys en zijn vrouw Sofie ligt in het plaatsje Duffel en staat bekend om zijn tongstrelende gerechten en beruchte wijnkaart.  

Restaurant Hexagone: ervaar het gevoel van gelukzaligheid

  Soms komt het voor dat eten een bepaalde emotie bij me oproept. Misschien dat ik door deze bekentenis nu een beetje labiel lijk, maar soms, heel soms, kan ik er gewoon een beetje door ontroerd raken. Sommige mensen hebben dit bij kunst of muziek, maar mij kan dit overkomen als er een prachtig opgemaakt…

Baoase Culinary Beach Restaurant: Verwennerij van de bovenste plank

Dit is er weer zo een. Zo´n plekje waar ik mezelf weer eens in m´n arm moet knijpen om te kijken of het allemaal wel echt is. We zijn bij  Baoase Luxury Resort op Curacao. Het meest luxe resort van de ABC-eilanden waar ook sterren als Stevie Wonder en Alicia Keys graag vertoeven. En wij worden hier een hele avond lang…

Arty Le restaurant: Betaalbare, hippe hotspot in hartje Parijs

Parijs, culinaire hoofdstad van Europa. Een stad met talloze restaurants. Van luxueuze sterren zaken tot uberhippe burgerbars en alles wat daar tussenin zit. Maar waar kun je lekker eten, ook nog eens gezellig zitten en betaal je niet meteen de hoofdprijs? Wij weten waar: het hippe Arty Le Restaurant is ‘the place to be’!

123